Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Dysleksja i dysgrafia
BzikOS

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Dokładnie. IRC zaczyna przechodzić na forum, chyba trzeba zacząć coś z tym robić...
Go to the top of the page
+Quote Post
mazy

Grupa: Zarejestrowani

-----

Cytat
kalinowski: Przestan nabijac sobie posty :!:  :evil:  :evil:  :evil:

hehe obaj sobie nabiliscie posta (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) :P:P:P:P

sam jestem dyslektykiem i denerwują mnie głosy w stylu: "to czyste lenistwo" bo człowiek nie mający ów problemów nie jest w stanie zrozumieć dyslektyka.
Mimo to zgadzam sie, że przykładanie wiekszej uwagi to tego co piszemy może znacznie ograniczyć liczbą błędów.

ps. pisząc tego posta nie sprawdzałem spójności ze słownikiem j. polskiego (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) wiec nie odpowiadam za błędy:P
+Quote Post
DhuCerbin

-----

Cytat
siedemfps: Ty to nie dość, że PLznaczków nie stawiasz z lenistwa, to jeszcze nick'i przekręcasz...  [-X

nie pisanie polskich znakow, akurat na usenecie jest w dobrym tonie - nie ma czegos takiego jak standardowe kodowanie.
+Quote Post
spenalzo

-----

Cytat
nie pisanie polskich znakow, akurat na usenecie jest w dobrym tonie - nie ma czegos takiego jak standardowe kodowanie.

A to jest WWW więc pisanie znaczków jest jak najbardziej wskazane. Poza tym polak zawsze sobie znajdzie jakieś wytłumaczenie, byle jego na wierzchu.
+Quote Post
scanner

Grupa: Zarząd

Cytat
Cytat
siedemfps: Ty to nie dość, że PLznaczków nie stawiasz z lenistwa, to jeszcze nick'i przekręcasz...  [-X
Co ty pierniczysz?
Cytat
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
Usenet !== WWW
+Quote Post
DhuCerbin

-----

na koi-9 mimo to nie widze ...
na tekstowej nadal nie widze ...
+Quote Post
siedemfps

-----

O co Wy się kłucicie. Nie ma powodów na waśni. Scanner (zauważ, że bez błedów) chciał nam tylko pokazać, że trochę głupio jest się zasłaniać dysleksją lub dysgrafią. Niektórzy, owszem należa do w/w grupy, ale reszta to tylko przykładowa grupa leni, którym nie chce się wymyślać innych wymówek niż dysleksja lub dysgrafią. Ja, dla przykładu, mam swoje usprawiedliwienie. Wyobraźcie sobie, że ja nie mam na swojej klawiaturze uwzględnionych polskich znaczków. Ha ! I co Wy na to?
+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.10.2025 - 13:57