![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 39 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
Znalazłem tu na forum link do strony z przykładem tworzenia "zakładek menu" za pomocą css i JavaScript'u (niestety nie mogę odszukać tamtego tematu). Funkcję chciałem uprościć tak, aby jeden link ukrywał lub odkrywał pewien div. Wszystko mi działa, ale dopiero gdy drugi raz kliknę w link ukrywający/odkrywający. Ma "palić na dotyk" a nie "z popychu" ![]() tak wygląda funkcja java script:
a tak obrazowo wygląda HTML: Byłbym wdzięczny za pomoc (naprowadzenie na rozwiązanie działające za 1-szym kliknięciem) ps. funkcja znajduje się w <body> a nie w <head> jeśli to ma znaczenie. Head jest "incudowane" (PHP) przy każdej stronie, a ta funkcja potrzebna tylko w jednej podstronie, dlatego w includowanym <body> Ten post edytował hiszpanespaniol 17.05.2008, 17:37:23 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 13 Dołączył: 16.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A sprawdz czy z taka funkcja dziala ?
Moze przyda Ci sie jeszcze TEN TEMAT ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 39 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
działa, dziękuję.
Ale różnica między tymi dwiema wersjami ("moją" i Twoją) jest bardzo niewielka i nie wiem czemu mi nie działało. w każdym razie "pomógł" -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 03:37 |