![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem prosić was o ocenę mojego cms'a napisany uwzględniając programowanie obiektowe (sam sądzę, że słabo mi się to udało). Wersja demo dostępna tutaj
Login: Admin Hasło: demo123 Jeżeli ktoś chciałby zaglądnąć do kodu to skrypt jest do pobrania [ciach] (hasło do pliku: [ciach]) P.S: Jak opanują wyjątki w php5 to wprowadzę, na razie to jest dla mnie czarna magia ![]() edit: ktoś się nie umie bawić więc plików nie udostępniam już Ten post edytował Lee 2.06.2007, 19:39:21 -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obiektowo nie za dobrze:
Raczej nie używa się zmiennych globalnych.
Zero MVC, blokujesz możliwość zmiany widoku, zmiany adresów ( np. na mod_rewrite ) Klasa Connect i MySQL to też jakieś nieporozumienie: Brak abstrakcji bazy danych, zamiast klasy connect mógłbyć mieć dodatkowe funkcje w klasie MySQL. Brak centralnego kontrolera ( jego funkcję pełnią pliki w katalogu głównym projektu ). Podsumowując: Pisane z użyciem obiektów, lecz nieobiektowo. Małe możliwości konfiguracyjne gotowych modułów, brak wsparcia dla pisania nowych modułów. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Kod Unknown column 'what_type' in 'on clause' hmhmh?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przerzucasz wszystkie bloki menu na jedna stronę i masz error
![]() Kod Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gothic/public_html/lee/demo/rmenu.php on line 9
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdziłem dwie rzeczy bo nie mam czasu na testy. Do rzeczy na czarną listę można dodać pusty rekord albo adres typu 'dupa zbita'. Użytkownik z pustym loginem? Teraz takiego masz użytkownika Admin..
pzdr Ten post edytował Jarod 24.05.2007, 10:24:24 -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:23 |