![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam taki problem: jeżel próbuje zapisać dane do pliku tekstowego i daje znak "\n" oznacza to że kursor powinen zejsc linijke niżej (enter) ale tak sie nie dzieje pokazuje sie tylko znaczek kwadtratu na końcu linijki. dlaczego? formularz.html przetworzzamowienie.php
Ten post edytował TOOmy 5.10.2006, 09:52:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedz sobie na jedno pytanie.
Jak przenieść tekst do nowej linii w HTML'u? Na pewno nie wstawiając enter :-) Przenoszę na Przedszkole A odpowiedzią jest funkcja nl2br() ---------------------------------- Oj, sorki nie do końca doczytałem. Pewnie sprawdzasz pod Windowsem? Znak \n to znak końca linii pod Linuxem. Pod każdym systemem jest inaczej, więc wszystko jest w pożądku, bo Windows po prostu nie rozumie tego znaku. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod windowsem potrzebne jest \r\n.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ooo i o to mi chodziło ;-)
dzieki ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 05:07 |