![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 28.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam wieloletnie doświadczenie, piszę obiektowo i mądrze (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Przyjmę zlecenia, obowiązkowo przedpłata min. 10%, kod daję dopiero gdy otrzymam całość zapłaty, wcześniej efekty można obejrzeć u mnie na serwerze. Może być z umową lub bez. Możliwość rozliczenia na fakturę, umowę lub jak wygodniej (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Napiszę wszystko, to tylko kwestia ceny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A tak serio, moja ulubiona tematyka to e-commerce, w której siedzę ostatnie lata. Potrzebujesz systemu magazynowego, systemu druczków pocztowych, pełnej integracji z płatnosci.pl? Cokolwiek, zapłać, a ja napiszę (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jeżeli dla kogoś liczą się tytuły to: inż. z polibudy, informatyka, specjalność sieci komputerowe teraz mgr. uniwersytet ekonomiczny, informatyka w gospodarce i administracji PS. Nie nadaję się do kwestii graficznych, jestem stricte programistą (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) PS2. Mam znajomego, który jest mistrzem w cięciu xhtml i drugiego, który jest dobrym grafikiem. Istnieje możliwość współpracy z nimi poprzez moje pośrednictwo przy tworzeniu projektu. PS3. Mam nadzieję, że dostrzegasz to poczucie humoru w tym ogłoszeniu (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Kontakt na początek: zasz1986@o2.pl Jak już podejmiemy współpracę podam innego e-maila. Ten post edytował Kabraxis 23.03.2010, 23:14:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 12:49 |