![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 26 Dołączył: 23.01.2009 Skąd: eZ Systems Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem
chciałbym zapisać wynik wydruku metody print_r do pliku. Wydruk jest tablicą w postaci: Kod Array ( [0] => Array ( [?zmienna1] => opis [?zmienna2] => jakiś tekst [?zmienna3] => jakis tekst [?zmienna4] => 11 [?zmienna5] => 40-082 [?zmienna6] => tekst ) [1] => Array ( [?zmienna1] => opis [?zmienna2] => jakaś zmienna [?zmienna3] => jakiś tekst [?zmienna4] => 44b [?zmienna5] => 40 [?zmienna6] => jakiś tekst )) Wykorzystanie metody serialize przy file_put_contents nie zdaje egzaminu, ponieważ dopisuje mi niepotrzebne znaki. Jak to można zrobić inaczej? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
jesli chcesz zapisac tylko wydruk to print_r ma drugi parametr - przyjrzyj sie jemu,
Jesli zas chcesz zapisac tablice to serialize jest jak najbardziej ok -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 26 Dołączył: 23.01.2009 Skąd: eZ Systems Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki wielkie
nie zwróciłem uwagi na drugi parametr ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:53 |