![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Ostrzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem trochę po forum trochę w manualu ale nie znalazlem. Potrzebuje funkcję która zamieni UNIX'owy format czasu (ten w sekundach) na coś w postaci date(Y-m-d H:i:s) (2004-08-07 16:20:00). No więc istnieje takie coś czy jestem zmuszony napisać to sam?
![]() -------------------- "To be or not to be..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widać źle szukałeś.
Zrealizuje to funkcja date" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Zapoznaj siędokładniej z drugim parametrem tej funkcji. Ten post edytował Jojo 7.08.2004, 15:33:32 -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2004 Skąd: Brześć Kujawski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie peniaj... i o tym tesz pomysleli
![]()
te cyferki to Unix time ;p pozdro ![]() -------------------- Politechnika Warszawwska, Informatyka, G1I3
Aktualnie C i C++, ale nadal bardzo php ;p |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: Ostrzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O kurde faktycznie źle szukałem. Dzięki panowie!. A temat uważam za zamknięty.
-------------------- "To be or not to be..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:04 |