![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej! Potrzebuje waszej pomocy. Jestem poczatkujacy jesli chodzi o php wic prosze Was o pomoc.
potrzebuje przeszukac pliki doc, pdf, itd ktore beda znajdowac sie katalogu pliki / tu kolejne katalogi (4) stale nie beda sie zmieniac (nazwy) czyli pliki (to tez katalog a w nim: ) -> katalog1 -> dokument.doc -> jakis.pdf -> katalog2 ->cos.doc -> katalog3 ->cos.txt -> katalog4 ->inny.pdf mam skrypcik ktory wyszukuje (otwoera pliki doc, pdf its) jsli znajduja sie one tylko w katalogu pliki (kiedy reszty kat. w nim nie ma) Mi zalezy na tym aby skrypt wszedl do katalogu pliki, a potem otworzyl katalog1 (przeszukal pliki w nim sie znajdujace) potem przeszedl do katalogu2 itd itd Pytanie: Jak zmodyfikować ten skrypt aby to dzialalo? POMOZCIE DOPIERO SIE UCZE ALE NIE IWEM JAK TO ZROBIC skrypt:
|
|
|
-Gość_mikolajj- |
![]()
|
Goście ![]() |
hmm nikt naprawde nie wie jak to zrobic ? - moze jednak ktos sie skusi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak z hierarchią? Czy ten skrypt masz w folderze gdzie znajduje się folder "pliki" czy też w tym folderze "pliki"?
-------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
-Gość_mikolajj- |
![]()
|
Goście ![]() |
W katalogu pliki mam kolejne katalogi katalog1, katalog2, katalog3, katalog4
czyli: pliki ->katalog1 ->katalog2 ->katalog3 ->katalog4 |
|
|