![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
nic wielkiego ,narazie jeszczę podczas testów strona (chce dodać komentarz do kodu oraz możliwość prywatności kodu ) http://no-paste.pl/ Wszelkie opinie mile widziane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam Ten post edytował gothye 26.03.2010, 17:36:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie za bardzo jest co oceniać, ale skoro chcesz.
- Poczytaj co to są czcionki bezszeryfowe i dlaczego nie powinno się ich używać w publikacjach elektronicznych, a już na pewno nie na stronach www - Logo - to naprawdę obrazek? Jeżeli tak, to mógłbyś zaaplikować choćby minimalne wygładzanie, bo obecnie wygląda jak z Painta wyjęte - Te dziwne szare prostokąty po lewej - myślałem, że to pola tekstowe, lub jakieś formularzowe buttony. Jeżeli już musisz je stosować to spraw by wyglądały "lekko". Rozjaśnij border, czcionkę, a i tło też zmień. Wyśrodkowanie też nie zaszkodzi Używając słowa "all" - "wszystkie", zaznaczasz, że podmiotów o których piszesz jest więcej. All right reserved to jakbyś powiedział "Wszystko w porządku, zarezerwowane". All rights reserved. Strona tego typu powstaje ostatnio sporo. Twoja nie wyróżnia się niczym, oprócz zerowego interfejsu i męczącego layoutu. Pomyśl nad jakąś przydatną funkcjonalnością, której nie ma mają inne typu serwisy, jak codepad chociażby. Edit: Nie, czekaj. Co tak w ogóle ta Twoja strona robi? Da się wkleić kod i wyświetlić go z kolorowaniem, a wynik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował DiH 26.03.2010, 18:14:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrząc na tą stronę widzę jakąś ramkę. Brakuje mi informacji do czego to służy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona otrzymała nowy layot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dosyć fajny pomysł ale obojętnie co wpiszę czy jako kod php np. http://no-paste.pl/code/10046 to zapisuję zrób dodatkowe funkcje a będzie ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) powodzenia
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
//edit
@down Może powinienem puścić totka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Powód edycji: [blooregard]:
|
|
|
![]()
|
|
Jak kliknąłem "Zobacz wszystkie >>>", to: Bez obaw trafiłeś na moment w którym uploadowałem pliki (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 580 Pomógł: 85 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Skrzyszów :) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Admin! Website is down! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeśli chcesz żeby ludzie z tego korzystali strona nie może znikać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ten post edytował zend 28.03.2010, 22:14:16 |
|
|
![]()
|
|
tak wiem , wczoraj hosting na którym jest strona padł ,a info dosałem dziś rano o planowanej konserwacji :/,do końca tygodnia strona trafi na prywatny serwer
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żeby napisać w tym jakiś kod to jest masakra, brak obsługi jakichkolwiek wcięć itp.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 11.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona główna: http://validator.w3.org/check?uri=http://n...ine&group=0.
Duuużo błędów. Dużo języków, ładny wygląd - 6/10. (Nie miałeś innego pomysłu?) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:33 |