![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o ocene Mikolus.net. Ogolnie nie mam talentu plastycznego, to jest jedna z pierwszych prob w grafice. Strona narazie nie dziala, wiec prosze o ocene samego wygladu.
-------------------- Warsztat: Slackware Linux 10.1 / WinXP | Apache 2.0.53 | PHP 4.3.10 / PHP 5.0.3 | MySql 4.1.10 | VIM / Crismon Editor
http://www.mikolus.net |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
menu nie czytelne, czcionka zle dobrana, ten mail, walniety na srodku ? czemu on ma tam, sluzyc ? top... czcionka jak w calej reszccie dobrana fatalnie, ale grafika w nim jest OK, w zasadzie to tylko sam top sie do dalszej pracy nadaje, ale ja wiem czy w erze 32 bitow, jest szansa powracac do sklali szarosci ? =>-4/10
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
@mikolus:
Aby utrzymac poziom ocenianych prac zamykam wątek. Twój szkic to raczej nie przedmiot do oceny. @invx; to ty chyba nie widziałeś grafiki i fotografii artystycznej - zdjęcia czarnobiałe powracają na szczyty (skad zresztą wśród PRO nie schodziły). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:54 |