![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2005 Skąd: Czaplinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym was prosić o ocenę mojej pierwszej strony mam 15 lat i dopiero zaczynam więc proszę o możliwie najtrafniejsze uwagi. Adres strony to http://leo.webd.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet ładne, ale trochę za długo się ładuje.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem fajnie, ale wstaw tam chociaż trochę tekstu i kilka linków w menu. Duży minus jest taki, że za długo się ładuje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2005 Skąd: Czaplinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie to jest dopiero projekt graficzny a menu już jest tylko nie wiem jak na nie zwrócic uwagę bo jeżeli się na nie najedzie kursorem to się wysówa tylko to sie nie rzuca w oczy co polecacie strzałka??
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten flash jest strasznie "ciężki" nawet pre'loadera nie użyłeś
![]() Ogólnie szablon mi się podoba. Widać, że miałeś jakąś wizję :] -------------------- Jeśli wiesz jak coś zrobić zrób to, jeśli nie wiesz... ryzykuj :o)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podzielam opinie poprzednikow ze to wszystko za duzo waży, za wolno sie wczytuje. ogolnie zamysl dobry, ale jak dla mnie za duzo tu flasha bez wyraznej przyczyny. przyokazji, jak dla mnie menu powinno byc caly czas widoczne a nie wyjezdzajace po najechaniu
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zgadzam się z poprzedniakmi a menu fajne ,tylko uzytkownik go moze nie zauważyć...
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
Hmmmm. Więc wnioskuje że musze stworzyć ładowanie i dodac jakiś element żeby menu było zauważalne tak??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobić strone ktora szybciej się ładuje to najlepsze wyjscie a menu to juz takie moze "otwarte"(czyli stałe) bym proponowal.
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:46 |