![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coby nie umieszczać w temacie ani adresu, ani [lay]
![]() http://mwap.kernel.pl/work/logix Jakie uwagi? Ten post edytował mls 19.09.2004, 01:11:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- ubogo
- napis `więcej` źle wygląda - nie podoba mi się to obniżenie `English version` - no i jeszcze raz... ubogo, ubogo, ubogo - te kółka wokół pamięci też mi nie przypadły do gustu, za bardzo się wyróżniaja i nie ma takiego jakiegoś powiązania z resztą tła, poprostu za prosto -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
moze popracuj, nad jakims logiem firmowym, nie jest to brzydkie, ale jak na firme, "ktora od 12 lat istnieje na polskim rynku", troszke "za malo" =>3/10
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Napis "więcej..." powinien być raczej na środku
2. Trochę ubogie logo (ogranicza się do napisu i małego obrazka), 3. Napis "English Version" powinien być duży i nie tak z boku, żeby wszyscy anglojęzyczni nie musięli się domyślać Ogółem: 3/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do loga, to prezes firmy musi je gdzieś znaleźć... Powiedział, że ma, wektorowe, rzecz jasna
![]() Parę zmian jeszcze wprowadzę... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:02 |