![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Stronka właśnie ujrzała światło dzienne. Zapraszam do oceny i uczestniczenia w projekcie ![]() http://www.Dziury.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Te szare tło jest do kitu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A poza szarym tłem ? ;>
Białe tło jest gorsze w tym przypadku - za bardzo wybija się top. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pierwsze co się rzuca w oczy to tło, wydaje mi się, że białe by pasowało dużo lepiej. W rejestracji po wyłączeniu js, nie można się zarejestrować. W kontakcie wychodzi na to, że można wysyłać puste wiadomości, powinna ta opcja być zablokowana m.in ze względu na boty internetowe. Podoba mi się mapka polski, cały wygląd strony nie jest zły, ale przydały by się kosmetyczne zmiany, przede wszystkim zmienić tło ![]() Co do samego projektu, ciekawy pomysł, jednak wydaje mi się, że można tak pół polski sfotografować hehe, nie mniej jednak Życzę powodzenia w prowadzeniu serwisu. ps. przydało by się jakieś testowe konto ( demo/demo ) do testowania funkcji systemu bez rejestracji, wielu z nas to leniuchy ![]() Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Niestety do działania map google niezbędny jest JS więc jesli ktoś nie obsługuje js to i tak nie wniesie nic do strony
![]() Jeśli chodzi o tło to zastanowie się nad tym - wymaga to ingerencji w grafikę niestety. Co do konta testowego to na razie nie jest wymagana aktywacja - wszystkie konta są aktywne w standardzie. A więc zapraszam do rejestracji. validator poplul sie o głupi kod stat4u - wywalam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie całkiem rozumiem, czemu Kraków oraz Tarnów rozpoznawane są jako miasta z Zachodniopomorskiego... Ogólnie tematyka strony jest jak dla mnie ciutkę mało interesująca i w tym względzie wygląd do niej pasuje (monotematyczna strona - monotematyczny wygląd).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:26 |