![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 556 Pomógł: 6314 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Musze pod wordpress podpiac wlasne "logowanie". NIe chodzi mi o wlasna strone logowania, tylko by system pobieral mi sam z innego api dane uzytkownika. Powiedzmy ze token bede mial juz w WP, na pdostawie tokena musze tylko pobrac info usera i by WP traktowal go jako zalogowanego i np. wyswietlal to durne "Howdy XYZ"
To jest kod jaki mam dotychcas
Niestety to add_filter('wp_get_current_user', function ($user) { jakby w ogole sie nie odpalalo, w sensie ten filtr i oczywiscie zadne "Howdy" sie nie pojawia -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 71 Dołączył: 15.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz sprawdzić najpierw (przez kod) czy taki filtr w ogóle istnieje, bo patrząc po dokumentacji - o ile jest najaktualniejsza jaka może być - to nie widzę go na liście.
Jest co prawda funkcja `wp_get_current_user()`, ale czy ona się odpali dla "filtra", to nie wiem. Ten post edytował Salvation 5.03.2025, 14:29:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 556 Pomógł: 6314 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Tu jest rozwiazanie ktore "dziala"
Niestety tworzy usera gdy ten nie istnieje. porazka... Ale nijak nie moge tego obejsc. Jakby ktos cos to chetnie wyslucham -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 03:33 |