![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemanko
Przyznam się szukam gotowca ponieważ zależy mi na czasie ;/ Z tego względu że już prawię kończę swój własny CMS dla radia internetowego, bo robię z kolegami własne radio które będzie współpracować z klubem. Napisałem własny CMS zarządzania strona, panel prezentera , i zarządzanie serwerem shoutcast i autopilotem jest tam restart, start, stop, ale zależy mi na tym żebym mógł edytować plik konfiguracyjny, mianowicie mamy taką linie: Cytat ServerIP=myserver.com chciałbym żebym mógł edytować jej samą wartość myserver.com żeby w polu input był odczyt z danych myserver.com i można było go zmienić. Tyle co kolega mi doradził że operacja powinna być taka Cytat Kod otworzyć > > przeczytać > wyszukać > zapisać > zamknąć Również mi powiedział że mam użyć do odczytu Cytat file -count -strpos -explode -trim -for zamiast while -if do zapisu: Cytat -file -for -if -count -strpos -fopen -fwrite -implode -fclose siedziałem nad tym całą noc, spodziewam się tego że większość z Was odeśle mnie do manuala, ale muszę przyznać że jeszcze php kulawię a to nie jest operacje na bazach danych (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bardzo proszę Was o pomoc zależy mi naprawdę na czasie. Tych inputów będzie więcej ale proszę o 1 bo resztę sobie zrobię. Pozdrawiam Michał
Powód edycji: [Daiquiri]: [Daiquiri]: przenoszę
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 06:59 |