![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, (IMG:style_emoticons/default/withstupidsmiley.gif)
Wiadomo o co chodzi, jestem laikiem jeżeli chodzi o PHP, ale muszę zrobić ankietę w tym języku!!! Nie przychodzę z pustymi rękami, mam już skrypt, który działa:
pod HTML-em ale mam problem (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) nie potrafię go dowolnie rozbudowywać, na przykład dajmy na to o dwa dodatkowe pytania tego samego typu:
dla specjalisty to żaden problem, błagam...litości!!! (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) chyba chodzi o ten układ...
przy czym testowałem jego rozbudowaną wersję:
i dalej nic.... (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) tydzień minął (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif)
Powód edycji: [erix]: przeniosłem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmodyfikowałem ale chyba źle jest coś w funkcji mail...
bo wyskakuje błąd: Warning: mail() expects at most 5 parameters, 7 given in /home/wyborowa/domains/wyborowy.hekko.pl/public_html/skrypt.php on line 7 NIE wysłano maila! (IMG:style_emoticons/default/offtopic.gif) html mam taki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno działać. |
|
|
![]() ![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/guitar.gif) Działa!!!
Widzę, że zmodyfikowałeś dwie rzeczy, przede wszystkim napisałeś $pytania "_", a potem w funkcji mail również napisałeś $pytania, i to wystarczyło, żeby wszystkie pytania dostały się na mail. Popróbuję z innymi pytaniami i jak coś popsuję...w każdym bądź razie dzięki. Pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/guitar.gif) Działa!!!
Widzę, że zmodyfikowałeś dwie rzeczy, przede wszystkim napisałeś $pytania "_", a potem w funkcji mail również napisałeś $pytania, i to wystarczyło, żeby wszystkie pytania dostały się na mail. Popróbuję z innymi pytaniami i jak coś popsuję...w każdym bądź razie dzięki, mam fajną ankietę i chciałem ją rzucić na stronę, ma 20 pytań, mam nadzieję, że będzie działać (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.09.2025 - 15:34 |