![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki proble, chce aby przy kazdym uruchomieniu kompa odpalał sie pewien program, a dokładniej serwer do gry. To juz zrobiłem, ale chodzi mi o to zeby nie był on widoczny na pasku (koło startu) tylko np jako ikonka koło zegara ! Sam program nie ma takiej opcji, czy da sie to jakos załatwic ?
-------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie. Chodź nie wiem czy nie można tego zrobić by był widoczny jako usługa. Wtedy nie byłoby go na pasku zadań. Spróbuj.
Ten post edytował sf 24.01.2005, 11:36:14 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak ?
![]() -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze cos takiego: http://www.teamcti.com/trayit/trayit.htm ?
Ten post edytował Marusz 24.01.2005, 17:23:29 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
A aby wylozyc tutaj troche madrej teori nie jest mozliwe uruchomienie jakiegos programu w tray jezeli nieposiada on takiej funkcji poniewaz taka funkcja musialaby byc zaimplementowana w program gdyz winshit niedaje mozliwosci recznej kontroli kazdego programu i jego polozenia, programy musza robic to same.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Puciek, chowaj sie ze swoją logiką, Marusz, dzieki za progsa - działa - nawet okazuje sie ze lepiej niz chciałem. nnie tylko program znika z paska ale nawet mozna zrobic tak ze nie widac go w trayu
![]() -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:10 |