![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy ktoś może wie jak użyć window.onload dwa razy? musze wywolac dwie funkcje, probowalem tak: Kod function costam(){ moja1funkcja; moja2funkcja; } window.onload = costam; ?> ale tak nie da rady ;/ -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używaj poprawnego bbcode. Tym razem poprawiam.
Kod function costam(){
moja1funkcja(); moja2funkcja(); } window.onload = costam; -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
code nie koloruje, w znacznikach php wyrazniej wygladalo
![]() dzieki, juz dziala -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze można tak:
Kod window.onload = funkcja(); window.onload += funkcja2(); i działa -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:56 |