![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
proszę o koncepcyjne odpowiedzi lub namiary na funkcje.... jestem laikiem w tej technologii a potrzebuje zrobic cos takiego: pole select - po rozwinieciu np 4 opcje do wyboru. Wybieramy jedną z nich to to determinuje co bedzie do wyboru w drugim polu select Narazie mam tyle. Zupełnie nie wiem czy to jest ok. Cisne po omacku ![]() P.S Jak w ogóle kompilować kod JS. Kleje teraz cos na żywca zobaczymy jak to wyjdzie. pozdrawiam Ten post edytował john_doe 23.11.2007, 18:54:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 6 Dołączył: 31.08.2005 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat kompilować kod JS Kompilować JS ? czy jest coś o czym nie wiem ![]() Ponieważ w Bielsku jest brzydka pogoda i ogólnie nie mam co robić, postanowiłem napisać ten kod... ot co nie będę próżnować ![]()
Acha i to chyba nie temat do AJAX ![]() Ten post edytował slammer 24.11.2007, 13:04:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki slammer, kosi pięknie. Z tą kompilacją to może zbyt dosłownie.
Znasz jakieś fajne arty o Ajaxie. Teraz chcialbym nauczyc sie jak robic podobne rzeczy z MySQL np. dzieki jeszcze raz i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 6 Dołączył: 31.08.2005 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepszy tutorial Ajaxa jaki znalazłem http://www.w3schools.com/ajax/default.asp . Sam nauczyłem się z niego bardzo solidnych podstaw
![]() Jeśli jesteś gotowy na mały wydatek to polecam książkę Javascript. Zaawansowane programowanie. Moja najlepsza inwestycja w wiedzę... w zasadzie prawie wszystko co wiem o JS to z tej książki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 03:30 |