![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2021 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam problem. Mam stronę postawioną na wordpress na serwerze OVH. Jakiś czas temu kombinowałem coś na menadżerze ovh i ... usunąłem bazę mySQL. Stworzyłem nowa bazę, ale jest pusta. Po wejściu na adres strony pojawia sie komunikat: Błąd łączenia się z bazą danych W jaki sposób mogę odzyskać bazę, albo co zrobić, aby odzyskać stronę ? W pliku wp-config.php jest nazwa bazy, login, hasło, ale nie wiem jak ja na nowo podłączyć. Nowa baza mySQL stworzona przez ovh jest pusta po zalogowaniu na myPHPadmin. Prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 799 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dlaczego miałaby nie być pusta? Jeśli usuwasz jakiś plik i tworzysz nowy o tej samej nazwie, to jego zawartość jest taka sama jak tego usuniętego?
Jeśli nie masz backupu, to napisz do pomocy OVH. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzie dzielą się na 2 grupy:
- ci którzy mają backupy - ci którzy będą je robić Jeśli to zwykły Hosting OVH to jest szansa że mają backup bazy (często robią snapshooty 1x dziennie w razię W) Jeśli to jakiś vps to kaplica ![]() Powiedz więcej jaki "plan" masz w OVH to coś więcej będzie można powiedzieć |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 4 Dołączył: 30.05.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...a im dłużej czekasz, tym mniejsza szansa, że backup z interesującej Cię daty będzie jeszcze dostępny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.06.2025 - 10:09 |