![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam do tego formularz z checkboxami wydawalo mi się, ze takie coś będzie zmieniać kilka rekordów, a zmienia tylko jeden, jesli nie tędy droga, to czy da się tą sprawe rozwiązać jakoś inaczej niz poprzez pętle, jakieś łączenie zapytań, czy tylko pętla to rozwiązuje, to samo tyczy się usuwania, taki skrypcik robię prosty do zarządzania bazą. jak ktoś pomoże, to będe wdzięczny, a jak napisałem niezrozumiale, to prosze dać znać ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
popelniles jeden drobny blad:
nie: ....IN('".implode(',',$_POST['wybierz'])."') a: ....IN(".implode(',',$_POST['wybierz']).") twoj sql wygladal tak: .... in ('1,2,3') a powiniene wyglądac tak: .... in (1,2,3) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh wielkie dzięki, taka pierdólka, a wszystko załatwia
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:48 |