![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pobrałem sobie skrypt z jednego z tematow na forum i pominąwszy to że pokazuje cała mase błedow chciałbym się dowiedzieć co w tym kawałku kodu jest nie tak że pokazuje unexpected $end. Brakuje jakiejs klamry czy przecinka? Ja ne moge sie dopatrzeć! Moze ktoś bedzie wiedział!
Może umieszcze jeszcze cały skrypt dla oreintacji. Według mnie jest w nim pare błędów ale to ja jestem lamą ![]()
Ten post edytował Lombi 3.08.2006, 12:51:49 -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaki dokładnie błąd pokazuje i w której lini?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakbyś uważnie poptrzył to byś zauważył, gdzie sypnęło się kolorowanie składni. Zamiast
$b1 = str_replace ("\" , "/", $basedir); daj $b1 = str_replace ("\\" , "/", $basedir); -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze nie zdążyłem nacisnąć dodaj temat i mam odpowiedz
![]() Wielkie dzieki! Wiesz Krzychu gdybym jeszcze umiał się temu dobrze przyjżeć ![]() Jeszcze dużo mi brakuje... -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:23 |