![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2006 Skąd: szy-ły Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam sprawe, mam strone we flashu - tresc tej strony ładowana jest z zawnętrznych plików *.txt i formatowana za pomocą styli css, mam takie ustawienie
wszytsko sie ładnie wyswietla i jest OK, ale klient zażyczył sobie poprzerzucanie wszystkich liter/słów typu "o", "że", "z", "na" do kolejnych lini textu - gdy wrzuce normalnego entera - przechodzi to nowej lini, ale ten wyższy wiersz nie jest rozciagniety na cała szerokość - tak jakby to text-align:justify; nie działało w stosunku do tego wyrzszego wiersza z którego wyrzuciłem te o,na,że etc. czy jest jakis znacznik przejscia do nowej lini? cos jak ![]() a jesli nie to jak to zrobic ![]() Ten post edytował mysz0n 10.11.2006, 14:09:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2006 Skąd: szy-ły Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ani br ani br/ nie działa! łamie linie - przenosi dany wyraz do nastepnego wiersza ale ten wiersz u gory nie jest rozciagany! wiec sa jakies inne mozliwosci złamania lini, ale nie przez br lub zwykłego entera?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dzieki za podsuniecie pomysłu, co prawda nie zadziałało to z
HTML flash nie czytał dalej znaków dojechał do tego i konczył wczytywanie, ale zadziałało z Alt+255 czyli kod ASCII spacji.dzieki za podrzucenie pomysłu! |
|
|
![]()
|
|
nie ma problemu. Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeszcze jest polecenie:
Polecenie zachowuje oryginalne formatowanie tekstu, np. zwielokrotnione spacje. -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.05.2025 - 14:40 |