![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem token - dosyc proste mi sie wydawało, ale niestety nie działa jak bym chciał. Gdy po raz pierwszy wejde na stronę, obrazek sie nie wczytuje (zostaje tylko ramka). Dopiero jak wyslę formularz i serwer go odrzuci (wróci na strone z tokenem, ale z odpowiednim komunikatem) obrazek zostaje wczytany. Potem działa normalnie, az nie zamknę przegladarki. Jest jakis sposób. Jak ktoś bedzie bardziej zainteresowany to umieszczę kod, ale nie wiem, czy to pomoże...
-------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
daj ten kod
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(JaRoPHP @ 2004-11-22 23:58:31) Jak ktoś bedzie bardziej zainteresowany to umieszczę kod, ale nie wiem, czy to pomoże... ![]() Mnie się wydaje, że to Ty tu jesteś najbardziej zainteresowany... Ale może się mylę. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak BBCode, gdy poprawisz odblokuje. Latwiej bedzie ci bedzie uzyskac odpowiedz
![]() [update] Otrzymalem PW wiec otwieram temat i prosze o dodanie kodu z uzycem bbcode |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za wszytsko, ale problem rozwiązałem
-------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:35 |