![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zbliża mi się termin wybrania tematu pracy, temat był wymyslony przez prowadzącego ale został mi zwinięty. Więc teraz myśle nad czymś nowym opratym o technologie WWW, seriws wortal, system ... promotor chciałby aby to bylo cos czego jeszcze w polskim internecie nie ma... licze na wasza pomoc ... dzieki i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokombinuj predzej z intranetem - obiez sobie jakas firme - najlepiej typu ze jest to jakies przestawicielstwo z wieloma punktami na Polske i wtedy kombinuj - wymyslenie czegos czego nie ma w publicznym necie jest cokolwiek trudne IMHO.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...biorąc jeszcze pod uwagę to, że jak za granicami coś staje się popularne to szybko powstają polskie klony.
może kino via internet? (coś mi się obiło o uszy, że publiczne media mają już plany na coś takiego) może coś z social-bookmarking? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
każdy, lecz dobrze przemyślany i wykonany!
nie ma złęgo tematu... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak bym miał ciekawy pomysł na coś czego rzeczywiście jeszcze nie ma w necie,
to raczej bym to zatrzymał dla siebie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) zresztą jak chyba każdy Ten post edytował php programmer 18.06.2006, 13:11:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli dobrze mnie opłacisz to podrzucę Ci 3-7 tematów do wyboru ;]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 21:41 |