![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki skrypt do wstawiania newsów
Kod <?php if(isSet($_GET['nahpl'])){ $nie_mam_pomyslu_na_zmienna = strip_tags($_GET['nahpl']); if($nie_mam_pomyslu_na_zmienna != ""){ file_put_contents("./nah.txt","$nie_mam_pomyslu_na_zmienna\n\n\n", FILE_APPEND); } } ?> <html> <head> </head> <body> W celu uzyskania pomocy wypełnij dokładnie formularz, uwzględnij w nim swoj adres e-mail, imie i nazwisko oraz nazwe konta(jesli je u nas posiadasz).<br> <b>Dla przykładu:</b><br> (jan_kowalski@wp.pl, Jan Kowalski, konto jkowalski) Mam problem z.... <center> <form method="GET" action="news.php"> <textarea name="nahpl" cols="40" rows="7"> </textarea> <br /> <input type="submit" value="Wyslij"> </form> <br /> Dziękujemy za skorzystanie z formularza, prosimy cierpliwie czekac na odpowiedz. </body> </html> i plik odczytujacy go Kod <html> <body> Wysłane prosby o pomoc:<br><br> <?php if(file_exists("./nah.txt")){ $nie_mam_pomyslu_na_zmienna = file_get_contents('./nah.txt'); $nie_mam_pomyslu_na_zmienna = strip_tags($nie_mam_pomyslu_na_zmienna); $nie_mam_pomyslu_na_zmienna = nl2br($nie_mam_pomyslu_na_zmienna); echo ($nie_mam_pomyslu_na_zmienna); } ?> </body> </html> i chcę by do kazdego newsa była dodawana data i ew godzina jego wysłania, wiem ze za tresc newsa umieszczanego w pliku nah.txt odpowiada 1 pierwszym podanym przeze mnie pliku fragment: Cytat file_put_contents("./nah.txt","$nie_mam_pomyslu_na_zmienna\n\n\n", FILE_APPEND); próbowałem tam wstawic funkcje .date('d.m.Y').ale cos mi nie idzie czy ktos mi moze pomóc? EDIT Juz sobie poradziłem ![]() do zamkniecia Ten post edytował musiek86 29.07.2009, 09:37:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 22 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod file_put_contents("./nah.txt","$nie_mam_pomyslu_na_zmienna\n".date('d.m.Y')."\n\n", FILE_APPEND);
Ten post edytował fander 29.07.2009, 15:33:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:50 |