![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podczas testowania napisanej strony która według mnie jest dobrze napisana wyskakuje błąd
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /xxx/xxx/xxx/xxx.html on line 28 kod wygląda : echo "<TR><FORM name=form".$wynik['id']."<TD class=$kl>".$wynik['login']."<INPUT type=hidden name=login value=".$wynik['login'].">"; if($wynik['rola']==1){$r1='selected';$r2='';}else{$r2='selected';$r1='';} echo "<TD class=$kl><SELECT NAME="rola"><OPTION value=1 $r1> rola1 </option><OPTION value=2 $r2>rola 2</option></SELECT></TD>"; echo "<TD class=$kl><INPUT type=submit name=ok></TD></FORM></TR>"; Co jest w tym źle?? Prosze o pomoc ps. przepraszam nie dodałem felerna linijka to echo "<TD class=$kl><SELECT NAME="rola"><OPTION value=1 $r1> rola1 </option><OPTION value=2 $r2>rola 2</option></SELECT></TD>"; Ten post edytował boro 13.11.2006, 13:02:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
tja.... poczytaj sobie jak sie wstawia apostrofy w apostrofy: http://pl.php.net/manual/pl/language.types.string.php 1) proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole 2) Prosze uzywac bbcode ps: Cytat która według mnie jest dobrze napisana Oszczedź nam na przyszlosc takich tekstow ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok od dziś sie do tego stosuje i przepraszam za zamieszanie
hihihi wielkie dzieki za pomoc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:31 |