![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2008 Skąd: Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
postanowiłem nasmarować ten wątek, bo już nie mogę sobie poradzić ![]() Po wszystkich tych słowach jakie słyszałem na temat symfony postanowiłem wypróbować tego frameworka. Zassałem sandboxa, rozpakowałem go w katalogu na serwerze, próbuje przestestować, wpisuje: Cytat i nic się nie dzieje ![]() Nie wiem zbytnio co jest, mam Slackware 11, apache 1.3.31 oraz php 5.0.0 skompilowane ze źródeł. zamieszczam tutaj moje phpinfo(): http://bltmp.yoyo.pl/phpinfo.html czy możliwe jest że moja konfiguracja jest niepoprawna i symfony zachowuje się tak właśnie przez to? Czytałem że potrzebne jest przynajmniej php 5.0.0 ![]() Proszę o pomoc bo jestem naprawdę zainteresowany tym frameworkiem. Być może ktoś miał już podobny problem i udało mu się go rozwiązać. W pliku error_log Apache tworzy coś takiego: Cytat [Thu Jan 17 23:03:46 2008] [notice] child pid 4303 exit signal Segmentation fault (11) ale przyznam się szczerze że nie mam zielonego pojęcia co to jest ![]() Udało mi się rozwiązać ten problem ![]() Wina leżała po stronie interpretera. Po zaktualizaowaniu do wersji 5.2.5 wszystko działa jak należy ![]() Proszę o usunięcie wątku. Ten post edytował kopczyk 17.01.2008, 23:09:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:52 |