![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam taki problem, przy admin generator uzywam 3 pol textarea i przy kazdym chcialbym uzyc rich text (tinymce)
lecz rich text pojawia sie tylkow pierwszym, kod konfiguracyjny js pojawia sie przeg kazdym wyngenerowanym textarea -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 35 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal średniki przed "rich" i sprawdź czy nie masz zamiast spacji tabulatorów. No i oczywiście ./symfony cc
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
usuniecie srednika nic nie zmienia, wszedzie sa spacje a cc to juz nawyk
![]() -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 35 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak będe miał chwilkę to zobaczę u siebie ale z tego co pamiętam to robiłem już to ale z tą różnicą że ożeniłem symfony z FCKEditorem a nie z TinyMCE.
Z TinyMCE też działa bez problemu. Pokaż cały kod generator.yml to może się coś rzuci w oczy... Ja sprawdzałem na czymś takim: Kod generator:
class: sfPropelAdminGenerator param: model_class: Langs theme: default edit: title: Edycja rekordów fields: body_pl: { type: textarea_tag, params: size=20x11 rich=true } body_en: { type: textarea_tag, params: size=20x11 rich=true } body_de: { type: textarea_tag, params: size=20x11 rich=true } -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:19 |