![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2002 Skąd: Nisko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Na hydeparku widzialem juz tematy zwiazane ze studiami, wiec sam tez postanowilem i tu poruszyc ten temat. Otoz stoje przed wyborem uczelni - zostalem przyjety na informatykę stosowaną na wydziale fizyki, astronomii i inf. stosowanej na UJ oraz na informatyke na wydziale inżynierii elektrycznej i komputerowej. Proszę o radę, co warto wybrać, bo mimo iz uj stoi wyzej w rankingach, to jednak biora one pod uwage glownie slynny instytut informatyki na wydziale matematyki i informatyki a nie "mój" wydział... Ten post edytował Przybek 2.08.2006, 11:25:22 -------------------- :: Przyb.net ::|:: Przyborowski.info ::
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 1 Dołączył: 20.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat na informatykę stosowaną na wydziale fizyki, astronomii i inf. stosowanej Zaczalem cos takiego, tyle ze na UMK w Toruniu. Wynioslem sie po 1 roku. Masa Fizyki, odrobina informatyki (ale tez pod katem wykorzystania w fizyce). Teraz jestem na informatyce na Politechnice Poznanskiej, jestem zadowolony i za rok dostane magistra. Ja bym wybral "informatyke na wydziale inżynierii elektrycznej i komputerowej" bo brzmi bardziej praktycznie i pewnie nie ma zakuwania jakiejs kosmicznej fizy. Jesli nie jestes pasjonatem fizyki, to ja bym na twoim miejscu omijal wszelkie wydzialy fizyczne. Ten post edytował marcini82 4.08.2006, 08:16:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
potwierdzam słowa marcini82, studia na tym wydziale to 45% fizyka 35%matma 10%infa 10%inne i to niestety nie tylko przez pierwszy rok (przynajmniej na wydziale Fizyki AGH)... dle mnie studia tam to by było samobójstwo, ledwo przeszedłem dwusemestrową fizykę ogólną na swoim wydziale
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 22:31 |