![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym zaprosić do mojego projektu jakim jest darmowa bramka SMS. Zaletą jej jest prostota , funkcjonalność i co najważniejsze skuteczność . W chwili obecnej bramka obsługuje sieci : Plus , Orange , Era , Heyah , 36,6 , Sami Swoi Niebawem również Play Link : [zmoderowano] Zapraszam do korzystania i wyrażania swojej opinii o niej ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Sprawdziłem Erę na pół paska , 3/4 i całość i wysyła ;>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dochodzi do Ery
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czegoś takiego szukałem.
Możesz padać jakieś szczegóły techniczne? Jak to działa? Czy są limity? Jak np. przechodzisz przez captche w orange? -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do ERY nie działa ...
-------------------- Apple iPhone bilety lotnicze
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciekawe ile stron na tym stawiasz - dziwnie podobna strona http://www.xxxf.info/ - przypadek? hmm - naprowadził mnie link do faviconki w kodzie twojej strony - jak się kopiuje to trzeba pilnować żeby błędów nie popełnić
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Chciałbym zaprosić do mojego projektu jakim jest darmowa bramka SMS. Zaletą jej jest prostota , funkcjonalność i co najważniejsze skuteczność . W chwili obecnej bramka obsługuje sieci : Plus , Orange , Era , Heyah , 36,6 , Sami Swoi Niebawem również Play Link : [zmoderowano] Zapraszam do korzystania i wyrażania swojej opinii o niej ![]() mógłbyś zrobić linka? -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Mi osobiście się podoba. Proste, czytelne, funkcjonalne - o to chodzi. Przydałaby się jednak jakaś jasna polityka prywatności - skąd mam wiedzieć, że nie gromadzisz gdzieś numerów telefonów, na które wysyłane są SMSy? Fajny pomysł z walidacją formularza (ten niby dymek wskazujący pole).
Ogólnie jestem jak najbardziej ZA! Już kilka osób o to pytało ale nie uzyskano odpowiedzi: korzystasz z jakiegoś zewnętrzenego systemu do rozsyłania SMSów? Nie sądzę byś leciał przez darmowe bramki operatorów (numer telefonu nadawcy, treść wiadomości). Mógłbyś coś bliżej o tym napisać? pion PS: do Plusa doszło szybciusio ![]() Ten post edytował phpion 4.05.2009, 13:39:47 |
|
|
![]()
|
|
Jak juz devnul zauważył zakupiłem skrypt
Nie gromadzi on żadnych nr oraz treści smsów ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli co mamy oceniać? kupiony skrypt? SPAM i nic więcej.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Skrypt który jest obsługiwany na domenie [zmoderowano]
|
|
|
![]()
|
|
Skrypt nie jest Twojego autorstwa, grafika podobnie, nic poza domeną jak sądzę nie jest Twoje (no i reklamami) co więc oceniać? Dla mnie jawny spam, próba sztucznego nabicia wejść, tudzież zdobycia kilku kliknięć w reklamy i być może pozyskania numerów telefonów do późniejszego spamowania. Zwykłe cwaniactwo. EOT
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Skrypt nie jest Twojego autorstwa, grafika podobnie, nic poza domeną jak sądzę nie jest Twoje (no i reklamami) co więc oceniać? Dla mnie jawny spam, próba sztucznego nabicia wejść, tudzież zdobycia kilku kliknięć w reklamy i być może pozyskania numerów telefonów do późniejszego spamowania. Zwykłe cwaniactwo. EOT Zanim zaczniesz posądzać o jakiekolwiek pozyskiwanie danych proponuje ci pozyskać owy skrypt i zapoznać się z nim gdyż oszczerstwa w polskim świetle prawa są karane |
|
|
![]()
|
|
SPAM także, poza tym napisałem być może - co w żadnym stopniu nie jest stwierdzeniem które to dopiero mógłbyś nazwać oszczerstwem - poza tym nie mam zamiaru kupować skryptu który nie jest mi do niczego potrzebny to raz. A dwa że ponieważ nie znam zasady jego działania to przypuszczam że komunikuje się w jakiś sposób z serwerem firmy/osoby od której kupiłeś takowy skrypt i to tam mogą być zbierane numery. Jak ktoś wcześniej zauważył na stronie nie ma polityki prywatności, żadnej informacji o właścicielu - słowem nic. Skąd więc mam wiedzieć że nie zbierasz gdzieś tych numerów? Nie wiem tego. Ostrożność nakazuje mi myśleć że zbierasz.
Ten post edytował devnul 4.05.2009, 15:18:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie widziałbym powodu po co miałbym ową modyfikacje wprowadzić . Głównym założeniem było zagospodarowanie wczesniej zakupionych domen do tego typu stron .
Jeśli masz jakieś obawy lub szukasz dziury w całym , nie korzystaj . Proste ![]() Devnul od kiedy strona z bramką jest spamem ? Albo reklamowanie go w odpowiednich dla tego typu działach na forach ? Spamem dla mnie są twoje jednowyrazowe posty . Czym chcesz zabłysnąć ? liczbą napisanych postów ? Ten post edytował eclipsewear 4.05.2009, 15:18:41 |
|
|
![]()
|
|
dział oceny na tym forum nie służy do reklamy stron
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już pochwaliłem a tu się okazje, że skrypt kupiony...
Cóż za tupet trzeba mieć, żeby dawać do oceny nie swój skrypt. Żenada. -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zanim zaczniesz posądzać o jakiekolwiek pozyskiwanie danych proponuje ci pozyskać owy skrypt i zapoznać się z nim gdyż oszczerstwa w polskim świetle prawa są karane W świetle prawa to jest to "Podejrzenie popełnienia przestępstwa" w tym momencie możemy złożyć zawiadomienie do prokuratury. Od razu mi ten temat śmierdział. Od kiedy to na forum oceny, tworzy się wątki z nieswoją pracą... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.04.2025 - 09:15 |