![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2006 Skąd: Okolice Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam informacji na temat pobierania wartość z procedur SQL Server 2000. Jeżeli chodzi o przekazywanie wartośći to nie mam z tym problemów natomiast nie mam pojęcia jak uzyskać odwrotny efekt. Używam funkcji mssql_bind. Będe wdzięczny za wszelkie sugestie ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2006 Skąd: Okolice Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Doprecyzuje swoje pytanie, gdyż powstała pewna niejasność. Wiem jak napisać procedure sql. Problem dotyczy pobierania parametru output w skrypcie php za pomocą biblioteki php_mssql.dll i funkcji mssql_bind. Napisałem sobie taką funkcję do inicjalizacji parametru natomiast po wykonaniu procedury spodziewałem się, iż na zmienną zostanie zapisana wartość parametru. Niestety na zmienną zapisywana jest jakaś dziwna wartość.
Wywołanie tego wszystkiego wyglada następująco:
dla jasności "$this->objDb" - obiekt bazodanowy Pozdrawiam ![]() poprawiam --- nospor Ten post edytował nospor 3.03.2006, 17:12:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:41 |