![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, korzystam z szablonów smarty i natknąłem się na mały problem.
oto fragment szablonu:
oto błąd, który dostaje: Fatal error: Smarty error: [in index.tpl line 11]: syntax error: unrecognized tag: this.value = '' ; (Smarty_Compiler.class.php, line 446) in [...]/libs/Smarty.class.php on line 1093 wiem co to oznacza, że powinienem po "{" wstawić "$", ale to nie jest to... wie ktoś jak to zrobić, żeby dobrze działało ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Proszę nadać sensowny tytuł.
Temat przenoszę do przedszkola. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Która wersja Smarty? W starych dawało się {literal}, w nowej z tego co czytałem wystarczą spacje przed i po nawiasie.
Inna sprawa, że nie polecam Smarty, to nadal (pomimo przepisania) przestarzały system, dużo lepszym wyborem jest np. OPT, PHPTAL czy Twig. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co pamiętam pobrałem najnowszą. spróbuję tak jak radziłeś, a nad innymi szablonami się zastanowię
![]() edit: działa ![]() i na poważnie zastanawiam się nad zmianą szablonów, co lepsze: OPT czy PHPTAL ? Ten post edytował breaked 13.11.2010, 21:47:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:45 |