![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie, jak w smarty wyświetlić tablicę wielowymiarową np tab[int][string]
-------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
foreach ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pętle foreach znam, wiem też jak wyświetlić jednowymiarową tablicę ale dwuwymiarową już nie
Pytam się, bo we wcześniejszym temacie (o sondzie, że nie wyśweitla wszystkiego) wymyśliłem rozwiązanie ale działające na tablicy wielowymiarowej i nie wiem jak się na niej operuje w smarty w pętli foreach -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No na brak przykładów to tam nie można narzekać. Lepiej pokaż jak kombinujesz..
|
|
|
![]()
|
|
a jak to w smarty wywołać (odpowiedzi, nie pytanie) to juz nie wiem, bo zapisują się w tablicy wielowymiarowej Ten post edytował Lee 9.12.2006, 21:53:03 -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może uda mi się pomóc.
Plik .php:
Plik .tpl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam podobny problem więc dołączę się do posta. Spróbowałem skorzystać z tego co kolega wyżej napisał.
I w *.tpl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gandziorz ale balagan robisz!
w php wystarczy ze zrobisz
w smarty zrob to dokladnie Kod {foreach from=$preferencje item=to}
<input type=checkbox name="{$to.id}" {if $frm.to.id}checked{/if}>{$to.nazwa}<br> {/foreach} -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gandziorz ale balagan robisz! w php wystarczy ze zrobisz
w smarty zrob to dokladnie Kod {foreach from=$preferencje item=to} <input type=checkbox name="{$to.id}" {if $frm.to.id}checked{/if}>{$to.nazwa}<br> {/foreach} Bo męcze się od 2-3 dni z tym jednym i kurde non stop nie wychodzi. I dziękuje bardzo bo teraz już chodzi! Ten post edytował gandziorz 6.01.2007, 20:29:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.05.2025 - 08:26 |