![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TYLKO FIREFOX I OPERA - NA IE NIE DZIAŁA!
Chciałbym dać do oceny nieskończony (bo nie wiem czy jest sens) skrypcik do oceniania plików :) Ciekawy gadżet dla serwisów oferujących dzwonki dla telefonów. Jest to czysty JS/HTML/CSS :) Te obrazki są wyświetlane dynamicznie :) Ilość gwiazdek jest do ustawienia w zmiennej JS. Chciałbym wiedzieć czy jest sens dalej to rozwijać :) Można by podpiąć pod to AJAXa i zrobić ciekawe ocenianie plików i sortowanie ich :) W zamyśle opis pliku (to szare) będzie ładowane z pliku tekstowego, np. crazyfrogchampions.wav - plik z dzwonkiem do ściągnięcia crazyfrogchampions.jsr - plik tekstowy z informacją o pliku i zliczaniu (pobrań i rate) Chciałem zrobić coś "innego" i przy okazji podszkolić się z JS :king: Czy jest to ciekawe? Oceńcie wy :D http://tiraeth.kom.pl/_tmp/rate/ Po załadowaniu się wszystkiego (też obrazków HOVER) proszę dać F5 :) Edit: Nie chce mi się tego dalej rozwijać :P To taki trening był dla mnie ;) Chciałem to pokazać, chcecie to bierzcie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:53 |