![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, znalazlem skrypt na stronie
http://www.swww.pl/116,pokaz,Artykuly.html U mnie nie dziala poprawnie mimo ze laczy z baza mysql i mam zrobiona baze. Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\xampp\htdocs\skrypty\kurwa\a\news.php on line 5 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz błąd w zapytaniu SQL, jakaś literówka, może nie ta tablica, inna nazwa pól...
Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pokazałeś ani grama SWOJEGO kodu, więc nie wiem na co liczysz... :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na tej stronie co podalem w temacie jest kod. Nie chcialem go kopiowac tutaj
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Skąd: 2322 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki bład Ci wyświtla?
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\xampp\htdocs\skrypty\kurwa\a\news.php on line 5
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej jakbyś pokazał kod co u siebie wkleiłeś, bo przykład ww strony opiera sie na kilku stronach.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
źle coś zrobiles. Zacznij od nowa moze cos ci to da. Mi wszystko dziala (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 10 Dołączył: 25.12.2005 Skąd: Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
--fraksipon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
dodaj.htm
dodaj.php
include.php
news.php
Pojawia sie błąd Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\xampp\htdocs\skrypty\x\news.php on line 5 |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
5 linijkę zamień na:
Ten post edytował Wieviór 9.02.2008, 12:59:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował potreb 9.02.2008, 13:23:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 10 Dołączył: 25.12.2005 Skąd: Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz dale ten sam blad a nie zmieniles tego co Ci napisalem
wchodzac pozniej z linka, np. news.php?id=1 wszystko dziala a taki link generuje Ci w include.php |
|
|
--fraksipon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Remik09 zrobilem jak powiedziales ale dalej nie dziala, nie wiem czy nie jest cos zle z GET
Pozostalych chlopakow poprawy nie pomagaja |
|
|
![]()
|
|
Podałem ci rozwiazanie a ty dalej swoje.
|
|
|
--fraksipon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
I zamienilem swoj kod na Twoj i nie ma tego bledu, ale jak dodaje news przez formularz to na news.php nic sie nie pojawia. biala strona
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jesteś na stronie, gdzie masz ten kod, tak:
A jak wygląda pełny adres tego? |
|
|
![]()
|
|
Przykład, który sobie próbujesz uruchomić ma tyle wad co nie miara. Podstawy php ci się kłaniają, nie stosujesz w zapytaniach or die (mysql_error()); nie przesyłasz zmienych przy dodawaniu przez $_POST, pierwszy lepszy hosting zablokuje ci dodawanie, bo będzie miał wyłączony register globals, i późnie znów będziesz się pytał dlaczego tak.
|
|
|
--fraksipon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
ok przesle to autorowi
http://www.swww.pl/116,pokaz,Artykuly.html bo jak zaznaczylem na samym poczatku, tam jest pierwotnie zrodlo tego skryptu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 16:27 |