![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę o opinie, uwagi i bledy w funkcjonowaniu mojego skryptu do zarządzana stroną z opisami do gg. Samemu trudno znalezc bledy, a raczej napewno cos przeoczylem :/ skrypt dostepny pod adresem: http://wojto.9forms.com/projekty/opisygg/ login admina: admin haslo: test wiecej o skrypcie mozecie przeczytac tutaj: http://forum.webhelp.pl/viewtopic.php?t=79072 nie oceniajcie oprawy graficznej, gdyz wzialem jakas darmowa i ja tylkodo xhtml'a przerobilem ps. nie usuwajcie mi wszystkich opisow ![]() ps2. jesli ktos bylby zainteresowany zakupem licencji do tego skryptu, to cena wynosi 80 zł. za 1 licencje -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(wojto @ 2005-02-07 01:37:24) ps2. jesli ktos bylby zainteresowany zakupem licencji do tego skryptu, to cena wynosi 80 zł. za 1 licencje suuuuuuuper ![]() -------------------- pozd.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Niestety ale użytkownik admin
nie istnieje w bazie danych. Zostaniesz teraz przeniesiony na stronę z logowaniem Jeśli nie chcesz czekać kliknij tutaj. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(rachwal @ 2005-02-07 18:41:19) suuuuuuuper ![]() czyzbym wyczuwal nutke ironii w twej wypowiedzi, czy sie myle? @Vertical: Ok, juz dziala. Jakis niedobry czlowiek zmienil nazwe admina :/ Na razie ograniczylem zmiane danych glownego admina w wersji testowej. pozdrawiam i czekam na opinie i ewentualne bledy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Kiedy włączy się "administracja opisami" to w rozdzielczości 1024x768 trochę się strona rozjeżdża... ale to akurat mały błąd.
2. Jeśli się doda nową kategorię to w panelu administracyjnym ją widać, ale na stronie głównej już nie |
|
|
![]()
|
|
Cytat(Vertical) 1. Kiedy włączy się "administracja opisami" to w rozdzielczości 1024x768 trochę się strona rozjeżdża... ale to akurat mały błąd. czepiasz sie ![]() lay jest darmowy i tylko do prezentacji skryptu, wiec to maly problem, ale poszukam i naprawie Cytat(Vertical) 2. Jeśli się doda nową kategorię to w panelu administracyjnym ją widać, ale na stronie głównej już nie wiem, bo na stronie glownej dalem zapytanie z LEFT JOINEM, czyli mi wyswietla tylko te kategorie, w ktorych sa jakies opisy, to bylo celowe zamierzenie.Czy lepszym wyjsciem by bylo wyswietlanie takze kategorii bez opisow? chociaz i tak w kazdej kategorii bedzie duzo opisow, wiec to maly problem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogólnie spoko tylko niekiedy np. pod firefoxem strona nie ładuje sie tylko pokazuje sie białe tło...dopiero po refreshu jest dobrze
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.04.2025 - 08:18 |