Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> skrypt do logowania
Parker

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam przeczytalme wiele postow odnosnie tego tematu, ale ja bym chcial zapytac czy ktos ma juz gotowy taki skrypcik ktory dziala na tej zasadzie ze z jednego miejsca logue wielu uzytkownikow ktorzy po wpisaniu odpowiedniego hasla i loginu wchodza na inny link, tzn. kazdy kto wpisze swoj login i haslo bedzie dopuszczony do stronki o danym linku no i oczywsicie dobrze by bylo zeby stronki byly dobrze zabezpieczone a sam skrypt nie byl jakas powloka z tabelkami na login i haselko. Skrypt moze byc zarowno na txt jak i msql. MSQL chyba wygodniejszy...
Nie bede owijal w bawelne i powiem, ze o pisaniu tego nie mam pojecia a jest mi cos takiego potrzebne na "wczoraj".Prosze o pomoc...
Go to the top of the page
+Quote Post
hub3rt

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

To bulka z maselkiem!
Tylko ja moge ci dac skrypt napisany pod baze danych
+Quote Post
PMadej

Vice-Administrator serwera

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat
Nie bede owijal w bawelne i powiem, ze o pisaniu tego nie mam pojecia a jest mi cos takiego potrzebne na "wczoraj".Prosze o pomoc...

Ja też nie będę owijał w bawełnę i powiem Ci, że większość jeśli nie każdy na tym forum jeśli prosi o POMOC to na wczoraj. Zrozum człowieku, że to jest forum służące do pomocy ludziom, którzy chcą się nauczyć programować a nie dla tych którzy mowią daj i nic poza tym.

Jak tu nic nie znalazłeś, w co wątpię, to poszukaj sobie na www.google.com lub www.hotscripts.com angrysmiley.gif angrysmiley.gif angrysmiley.gif

--------------------
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:44