![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
siemanko daliscie taki skrypt do mojego tematu : Skasować co drugą linijkę w pliku i zapisać zmiany
ale gosciu mowi ze cos jest tutaj nie tak i cos jest niepotrzebne jakbyscie mogli mi go zmienic albo napisac od nowa bo ja nic nie kumam po prostu z tego ! plissss buziaki [+] edit Poprawiam BB Code, na przyszłość proszę samemu o tym pamiętać. --- ~strife |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie masz zwisow neostrady za czesto? "gosciu mowi..." LOL to mu powiedz zeby sobie poprawil to co jest nie tak, wywalil to co jest niepotrzebne i z dyni
![]() mozna sie oczywiscie domyslac jak ten kod skrocic no ale niestety jasnowidzow na forum nie mamy, nawiasem mowiac w temacie z ktorego wziales ten kod byl megalopatologiczny opis wszystkiego po kolei, lacznie z linkami do manuala wiec jesli masz ochote to sobie poczytaj, albo daj Twojemu "gosciowi" do poczytania to moze sam poprawi :] Ten post edytował maryaan 14.04.2007, 21:24:35 -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisane z palca, ale powinno działać. Pozdro. @maryaan bez nerwa, spokojnie. EDIT: @jawor_2 to jest gotowiec nic nie musisz wpisywać, poprostu go odpal. Ten post edytował eai 15.04.2007, 15:05:14 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
zaraz sprawdze i napisz czy git
![]() Siemka ej a wlasnie ja nie kumam bo wpisuje LOCALHOST/zad.php ( bo tak nazwalem sobie ) i mi wyswietla w IE 7.0 caly ten skrypt napisany i wlasnie teraz nie wiem czy to dobrze czy to zle :/ czy to nie powinno jakiegos stowrzyc pliczku. a drugie pytanie co do linijki foreach dlaczego tam jest as&nb 55f sp;$key => $value i czy w Value mam cos sam wpisac. dzieki za cierpliwość ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to juz jest szczyt lenistwa http://pl.php.net/foreach
Ten post edytował maryaan 15.04.2007, 14:46:24 -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
Tak tylko CWANIAKU jak sie zaloguje to pojawia sie w innym miejscu 55f a jak jestem wylogowany to w innym miejscu 55f w kodzie . Panie KOZAK
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to znaczy, że masz zjebane po swojej stronie panie KOZAK - tutaj nic się samo z siebie nie pojawia - wklej to do pustego pliku przetestuj i bądź łaskaw dopiero wtedy po kimś jeździć
-------------------- "Don't tell me you want a bridge - show me the canyon you want to cross" Giuseppe Delena
|
|
|
![]()
|
|
jak sie zaloguje to pojawia sie w innym miejscu 55f a jak jestem wylogowany to w innym miejscu 55f w kodzie . przeciez czarno na bialym widac ze przyczyna jest przegrzanie lacza. Daj chwile odpoczac neostradzie i powinno byc lepiej
-------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@jawor_2 nie wiem skąd ty masz takie znaczki, bo u mnie wszystko wygląda normalnie. co do wyświetlania skryptu zamiast tworzenia pliku - jakiego używasz serwera? bo mi to wygląda na brak php lub złe ustawienia php.ini tudzież .htacess
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
ten problem juz rozwiazalem ale wciaz nie dziala cos skrypt mam KRASNALA i wrzucam do
C:\usr\apache\httpd\html Warning: file(file.txt): failed to open stream: No such file or directory in c:\php\zadanie.php on line 3 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\php\zadanie.php on line 4 Fatal error: Call to undefined function: file_put_contents() in c:\php\zadanie.php on line 12 TO mi wyskakuje , pieknie to praca na zaliczenie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Warning: file(file.txt): failed to open stream: No such file or directory in c:\php\zadanie.php on line 3 nie ma pliku file.txt Cytat Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\php\zadanie.php on line 4 Wynika z powyzszegoCytat Fatal error: Call to undefined function: file_put_contents() in c:\php\zadanie.php on line 12 Jakbys laskawie zajrzal do manuala, to bys sie dowiedzial ze file_put_contentes jest dopiero od php5. Teraz zajrzyj do manuala i poszukaj odpowiednikow Cytat pieknie to praca na zaliczenie Trzeba bylo sie uczyc od poczatku a nie teraz placzesz...ps: przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...wiec nie cwaniakuj . Bo php to nie jest zbyt prosty temat.... No tutaj to już załamałeś mnie. Lenistwo, lenistwo! I jeszcze z tym "cwaniakowaniem" -------------------- |
|
|
![]()
|
|
for($i=0; $i<count($linie); $i++) {
if ($i%2==0) fputs($f, $linie[$i]); |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Tylko nie mów, że ktoś Cię przekonał, że takie rozwiązanie jest wydajniejsze / lepsze / szybsze, niż to, co miałeś na początku, bo naprawdę - w depresję wpadnę...
ps. Więcej kultury w postach, ładnie proszę.. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
TO JEST ROZWIĄZANIE OD CAŁA SZTUKA HAKERZY ![]() PFff ja sobie nic nie robie z tym waszym lenistwstem mam gdzies te wasze opinie , po prostu potrzebowalem pomocy jak zwykly koles i nie przytaczaj mi tu ziomus cytatu ze php nie jest zbyt łatwe bo nie jest . Bo tak samo mógłbym cie zagiąc w innych dziedzinach wiec loozuj chłopaczku |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
nie rozumiem o co Ci chodzi... wersja z 1go postu działa tak samo jak kod który wkleiłeś...
(nie moja wina że nie masz php5 i nie umiesz poszukać w manualu o plikach) i używaj bbcode bo jeszcze jeden raz i dostaniesz za to warna... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszono Cię o kulturę wypowiedzi i bbCode.
Nie uszanowałeś tych próśb, więc i my nie mamy żadnego obowiązku tolerować Ciebie. Nie podoba Ci się? To się wyloguj i nie wracaj. Zamykam. ~kwiateusz a na co czekać. Ostrzeżenie autor dostaje ode mnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 20:25 |