![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Witam,
Jak w temacie - szukam przykładu działającego forum na tym pluginie i wszelkich opinii o nim. Pozdrawiam. --edit Pozwolę sobie na mały UP. Znalazłem jakiś przykłady, ale żaden nie pracuje pod obciążeniem, więc prośba nadal aktualna ![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Mógłbyś podać linki? Również jestem ciekaw jak to wygląda w praktyce
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
http://motilee.com/
Nie pamiętam tych adresów - właziłem przez łańcuszek stron od googla Były jednak takie same jak ten i nie miałem, dostępu admina, a tu tak ![]() Pozdrawiam. --edit Właśnie otwieram nowy projekt i instaluję to forum - zobaczę, jakie ma możliwości konfiguracji - dzień testów ![]() Może ktoś inny zna inne forum napisane w SF lub z możliwością bezstresowego podpięcia pod ten FW? -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 18:25 |