![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2004 Skąd: Piotrków Tryb. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
przy użyciu wysłania formularza za pomocą funcji mail() zapisywane są też cookies, ale wyskakuje mi poniższy błąd, co on oznacza (nie znam angielskiego)
w pliku dodatki.txt jest tylko nagłówek strony Kod Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\dodatki.txt:4) in c:\usr\krasnal\www\kontaktform.php on line 22
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\dodatki.txt:4) in c:\usr\krasnal\www\kontaktform.php on line 23 itd...... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed wysłaniem cookie nie możesz niczego wysłać do przeglądarki - albo musisz użyć na samym pocztaku strony funkcji ob_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual.
-------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2004 Skąd: Piotrków Tryb. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A,czy mogę wysłać puste dane np
, a później dopiero zapisać potrzebne dane? Tylko wtedy nie bedę mógł wykorzytać już wcześniej zapisanych cookies. Chcę, żeby pewne pola w formularzu były automatem wypełniane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Absolutnie nie rozumiem tego co napisałeś.
-------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
|
|
![]()
|
|
tak wygląda wiekszość kodu
przy tym właśnie wyskakuje mi ten błąd notabene e-maile też nie docierają Ten post edytował Yaris 10.12.2004, 22:39:17 |
|
|
![]()
|
|
No tak. A co ja ci napisałem w moim pierwszym poście? W ostatnim zdaniu? W ostatnim słowie? Żeby ulżyć twojej mocy percepcyjnej, powiem że powinieneś na poczatku tego kodu wstawić funkcję ob_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual().
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:06 |