![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam w pliku taki skrypt ktory laduje wszytskie banerki i przy panerkach laduje input radio jak zrobic ze jesli nie ma pliku to niech nie laduje input radio (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Dopiero jesli juz bedzie jeden plik??
[php:1:27a6d44aec]<?php $haslo='urbi'; if ($_GET[haslo]==$haslo) { $plik=fopen('banery.txt', 'r'); $zawartosc=fread($plik, filesize("banery.txt")); $zawartosc=explode('$', $zawartosc); $ilosc=count($zawartosc); echo "<FORM METHOD="GET" ACTION="usun2.php">n"; for($x=0; $x<$ilosc; $x++) { echo"$zawartosc[$x]<br><input type="radio" name="baner" value="$x"><br>n"; } fclose($plik); echo("<INPUT TYPE="SUBMIT" VALUE="USUN"></form>");} else{ echo 'zle haslo'; } ?>[/php:1:27a6d44aec] Bo teraz nawet jelsi nie ma banerka jest input radio wiec jak zmienic ten skrypt?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku, weź poczytaj trochę manual i pomyśl !!! Programistą dobrym to Ty nie zostaniesz...
Hint: [manual:54d9443485]empty[/manual:54d9443485] Edit: Ech... myślisz, że jak wyślesz mi wiadomość na PW z pytaniem tym co na forum to odpowiem bo na forum nie chciałem?! Napisz chociaż raz coś sam do końca, i zanim się zapytasz na forum spróbuj sam coś wymyśleć, jak rozwiązać sówj problem!!!!! [KaMeLeOn]: Scalenie postów... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2003 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spenalzo nie denerwuj się tak, ja też taki na początku byłem, bo tego nie rozumiałem i nie kapowałem nic z manuala, a teraz jest zupełnie na odwrót Manual jest dla mnie Bogiem :wink:
[php:1:d95aa6e213]<?php $haslo='urbi'; if ($_GET[haslo]==$haslo) { $plik=fopen('banery.txt', 'r'); $zawartosc=fread($plik, filesize("banery.txt")); if(empty($zawartość)){ echo "Brak banerów"; exit(); } $zawartosc=explode('$', $zawartosc); $ilosc=count($zawartosc); echo "<FORM METHOD="GET" ACTION="usun2.php">n"; for($x=0; $x<$ilosc; $x++) { echo"$zawartosc[$x]<br><input type="radio" name="baner" value="$x"><br>n"; } fclose($plik); echo("<INPUT TYPE="SUBMIT" VALUE="USUN"></form>"); } else { echo 'zle haslo'; } ?> [/php:1:d95aa6e213] Tutaj masz skrypt te 4 linie sprawdzają czy istnieją jakieś banery w pliku[php:1:d95aa6e213]<?php if(empty($zawartość)){ echo "Brak banerów"; exit(); } ?>[/php:1:d95aa6e213] Mam nadzieje że pomoże (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Manual jest dla mnie Bogiem To zle.
Ja jestem bogiem* dla manuala. ja wymagam informacji, on mi je posłusznie daje. Jak ofiarę na ołtarzu. *bóg z małej litery, bo nie chodzi mi o chrześcijańskiego - to dla tych o wrażliwych "uczuciach religijnych" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja glupi juz myslalem ze bedzie to temat jak odebrac fale rediowe za pomoca php (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:15 |