![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 21.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ponad 4 lata doswiadczenia w CakePHP, aktualizacje i serwis od wersji 1.3
nowe wdrożenia wg. projektu zleceniodawcy - praktycznie bez znaczenia zakres i funkcjonalność projektu, wszystko da się zrobić (w zakresie wynagrodzenia). w outsourcingu z firmami akceptuję klauzule poufności, nie widzę przeszkód w realizacji portali typu 18+ Tylko umowy o dzieło. W przypadku stałej współpracy lub kontraktowej - wyłacznie praca zdalna. bartek[at]nasi[dot]pl zapomniałbym: moja cena minimalna za zlecenie to 1600zł, jeżeli swoje zlecenie wyliczasz do tej kwoty lub wydaje ci się za za tą kwotę zrobię ci drugiego facebuka to nie pisz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nie wykonuję i nie tnę layoutów, od tego są koderzy zapewniam działanie aplikacji na poziomie BE i FE (backend i frontend) Pozdrawiam i zapraszam do współpracy Ten post edytował barteknasi 21.08.2013, 20:47:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Portfolio?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 21.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
myslałem o tym ale nie wiem jak pokazać moją pracę tak by nie była oceniana przez pryzmat cudzego layoutu, może mi podpowiesz?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A podpinałeś grafikę pod system napisany w Cake'u? Jeśli tak, to też jest to do oceny.
Poza tym jest dużo innych rzeczy do sprawdzenia... |
|
|
![]()
|
|
ok może to zrobione 2tyg temu:
http://www.cakephp.com.pl/weterynarz/ prosta aplikacja strony internetowej z możliwością publikowania artykułów, Cms dedykowany dla osoby nie mającej bladego pojęcia o komputerze, wszystkie zbędne dodatki zostały zautomatyzowane i jest wyłącznie to co musi być, to samo rozwiązanie odpowiada za wyświetlanie tzw. podstron. Zdjęcia i galeria jest jest max uproszczona i działa na zasadzie 1 zdjęcie to zdjęcie do artykułu więcej zdjęć to galeria pod artykułem, zdjęcia można przenosić pomiędzy artykułami, zdjęcia są normalizowane do formatów przy pomocy GD2 w tym akurat przypadku przechowywane są binarnie w bazie, linki w SEO slugable, automatyczne title i descripton. Zgodnie z życzeniem klienta strona ma możliwość deklarowania wielu Sliderów (np świąteczny i normalny) i włączania ich lub wyświetlania losowo. w tej aplikacji są ponadto lecz wyłączone przez trudność przyswajania klienta: dodatkowe kategorie, obsługa poczty z formularza, opcje użytkownika, rejestracja i logowanie. W przyszłości o ile klient się zdecyduje dzięki temu będzie można łatwo rozwinąć ją o elementy takie jak baza pacjentów, historia choroby, właściciel każdego pacjenta miałby możliwość wglądu w zalecenia lekarskie jak i rezerwowania wizyty.... ale to kiedyś tam. baza danych MySql złaczenia głównie po HBTM, 3 Controllery, url po routerze można się zalogować jako admin z hasłem 1qaz2wsx Całość oparta na CakePHP 2.3.9 layout nie mój, wyświetlanie widoków jest dopasowane do dostarczonego layoutu. Jak wspomniałem ja odpowiadam za działanie FE i BE czy takie coś wystarczy? zapomniałbym, w tej wersji ilustracje nie są zlinkowane po slug, ilustracje podczas uploadu mają zdefiniowany znak wodny może jeszcze to http://boris.holidaycroatia.eu/ lay nie mój, system CakePHP 2.2 - aplikacja wielojęzyczna w pełni konfigurowalna, obsługa ilustracji podobna do tego co podałem wyżej ale nie ta sama, ilustracje można w tym przypadku tylko zamienić, zawiera automailing, pełny system rezerwacji, aplikacja działa pod wieloma domenami: boris.apartments-in-croatia.eu (default lang EN) boris.holiday-croatia.eu (default lang EN) boris.holidaycroatia.eu (default lang EN) boris.kroatien-appartements.eu (default lang DE) boris.kroatienappartements.eu (default lang DE) boris.wakacjechorwacja.eu (default lang PL) boris.wakacje.w-chorwacji.pl (default lang PL) boris.wakacje.na-chorwacji.pl (default lang PL) content można dedykować dla każdego języka oddzielnie jak i dla każdej domeny osobno, w uproszczeniu każda strona może mieć różną treść w różnych językach lub wszędzie taką samą. aplikacja rejestruje zdarzenia działań na stronie, rejestracji, wiadomości z formularza. Grupy cenowe dla różnych języków lub wspólnie dla wszystkich. rożny system promocji w zależności od języka czy domeny i ogólnie wszystko tam kręci się wokół rezerwacji i treści i statystyk Ten post edytował barteknasi 21.08.2013, 21:23:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:15 |