![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie mianowicie mam taki problem ze wykonuje mi sie plik krok2.php do chodzi do konca i jak sie wykona chcialbym zeby przekierowalo do krok3.php z gory dziekuje za pomoc pozdro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Żaden problem... wykonasz to za pomocą instrukcji if:
lub jeszcze lepiej za pomocą instrukcji switch/case:
Oczywiście z odpowiednimi warunkami... -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kshyhoo , twój kod mnie rozwalił totalnie .....
od kiedy tak sie używa switcha ![]() ![]() ![]()
-------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 8 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Polska,Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panu chyba nie chodziło o to.
Musisz sobie ustawić jakąś główna zmienną status ($status). index.php
krok1.php
Od razu zaznaczam że jest to przykład rozwiązania owego problemu. Nie mówię że te rozwiązanie jest poprawne, i estetyczne. Dla mnie to nie jest prawidłowe rozwiązanie. I zależy co chcesz osiągnąć przez to. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 18.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej coś w wyrafinowany sposób?
![]() np
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej coś w wyrafinowany sposób? ![]() np
Takie pisanie to prosta droga do LFI! Domyślam się, że chodzi o formularz. Najlepiej zrobić to tak:
-------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Kshyhoo , twój kod mnie rozwalił totalnie ..... Mnie też, nie wiem czemu strzeliłem takiego babola (trzeźwy byłem a pora wczesna...). -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zaszkodziłoby także poprawne zagnieżdżenie zmiennej w tekście.
=>
Nie programuję od wczoraj ![]() Sprawdź jeśli nie wierzysz:
Wydajnościowo w sumie mój kod też powinien być lepszy - http://www.phpbench.com/ -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O to co jest wydajniejsze nie zamierzam się kłócić. Zwróciłem uwagę, bo takie łączenia są po prostu mało czytelne i bałaganiarskie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.05.2025 - 05:12 |