![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich próbuje zrobić plik kml za pomocą przykładowego kodu z Google Earth, zawartość pliku jest poprawna jednak marker nie otwiera się w programie problem polega na tym że plik kml zaczyna się od trzeciego a nie pierwszego wiersza, używam krasnal serv. Jeśli ktoś wie co jest nie tak będę wdzięczny za pomoc
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 16 Dołączył: 2.12.2009 Skąd: Płock/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wybiera ci dane z bazy normalnie?
jeżeli zakomentujesz require('phpsqlajax_dbinfo.php'); oraz połączenie z bazą i zapytanie (linie 4- 25) to plik jest poprawny, wiec rzuca ci błędem (albo coś printuje na ekranie) plik phpsqlajax_dbinfo.php albo fragment kodu odpowiedzialnego za połączenie z bazą i wykonanie zapytania |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałem ten sam kod na wamp server i i plik nie zaczyna się już od trzeciego wiersz tylko od drugiego nie mam pojęcia co jest grane
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Co przez to rozumiesz, że się nie zaczyna? Pokaż może przykładowy wygenerowany plik
|
|
|
![]()
|
|
wywaliłem
i wstawiłem kod z tego pliku bezpośrednio do skryptu teraz działa normalnie "Co przez to rozumiesz, że się nie zaczyna? Pokaż może przykładowy wygenerowany plik " plk kml zaczynał się dopiero od trzeciego wiersz a dwa pierwsz były puste.
Ten post edytował myro6 18.08.2011, 12:01:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.08.2025 - 02:30 |