![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Mam problem. Mam funkcję w JS, która po kliknięciu w SPANa dodaje do elementu o id "test" kolejne nazwy po przecinku. Szablon mam w bootstrapie. Budowa wygląda tak:
container, w nim row, row podzielony na lg-9 i lg-3. W lg-3 jest div z width 100%. Ten div ma właśnie id test. Problem w tym, że gdy już kończy się miejsce w divie, to linia sie nie łamie tylko js ignoruje ją i dodaje kolejne nazwy ciagle w prawo aż stroną można przesuwać w poziomie (pojawia się pasek na dole). Podobnie jest z dodawaniem cookies. Po każdym kliknięciu, do cookies zapisuje po przecinku id wraz z nazwa, problem w tym, że ta nazwa w końcu się nie dodaje (chyba).
cookies:
podgląd: (IMG:http://i.imgur.com/Lk3vODx.png) - tutaj widać jak nie chcą dodawać się kolejne elementy zapisu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wklej tutaj cały kod, bo na podstawie tych zapisów wiele ci nikt nie powie (albo przynajmniej ja).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozwoliłem sobie dodać spany, ale to chyba nie ma znaczenia. Ten post edytował dawidessa 21.06.2015, 13:24:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozwoliłem sobie dodać spany, ale to chyba nie ma znaczenia. Wrzuć to gdzieś, chociażby: https://jsfiddle.net/ Chodzi o możliwość zobaczenia kodu wynikowego. |
|
|
![]()
|
|
Wiem już co jest winowajcą - span. Nie mogę tego nigdzie wrzucić, ponieważ efekt jest wymaga użycia phpa (ajax) + podlinkowania bootstrapa.
#edit: winowajcą jest budowa klasy label i label-info w bootstrapie. Można zamknąć. #edit2: gdyby ktoś miał podobny problem: z klasy .label w bootstrapie należy pozbyć się white-space nowrap. Ten post edytował dawidessa 21.06.2015, 14:12:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie span, tylko Bootstrap, który dla .label przywala white-space: nowrap i wymusza wyświetlanie w jednej linii
|
|
|
![]()
|
|
Tak już teraz wiem jak zajrzałem w CSS bootstrapa, nie miałem pojęcia że jest tam nowrap.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:54 |