![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-meritum- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
siema
już omawiam problem, a więc: mam w domu isdn więc nie moge za dużo siedzieć w necie. Zainstalowłem sobie serwer KRASNAL, ale jest pewien problem, co cokolwiek nie chce zrobić to i tak chce mi się połączyć z internetem, a gdy wezme "pracuj w trybie offline" to pisze że nie można wyświetlić strony. Serwer działa poprawnie i moge w nim wszystko przeglądać dopiero gdy wejde do neta:/ wie ktoś jak temu zaradzić ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 10 Dołączył: 9.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a linkujesz do http://127.0.0.1/ ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Krasnal jest najwidoczniej tak skonfigurowany, że jak go odpalasz to się chce łączyć z netem. Jak się Ciebie zapyta , czy połączyć , to kliknij "anuluj" i się nie łącz .
Połączenie z internetem nie jest potrzebne do działania serwera. Przeglądasz z adresu 127.0.0.1 lub localhost. Pozdr. -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 10 Dołączył: 9.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja polecam Xitami for Windows, mi śmiga superro
![]() |
|
|
-meritum- |
![]()
|
Goście ![]() |
oczywiście ze się łącze poprzez 127.0.0.1 i wyświetla mi sie komunikat żeby połaczyć się z netem, a jak wezme ANULUJ to mi pokazuje że "nie można wyświetlić strony"
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej zainstaluj ręcznie Apache oraz php 4/5.
Proste. Potem możesz dodać MySql lub Sql Lite. -------------------- nospor, jestem z Wami.
Alpha IT |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:08 |