![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam! temat pewnie byl juz poruszany na forum itp. ale nie wiedzialem jakie slowa kluczowe uzyc do szukania...
otoz mam styl, gdzie mam opisane linki, w stylu czegos takiego : Kod A:link { font-family: verdana; color: #000177; font-size: 11px; text-decoration: none; } A:visited { font-family: Verdana; color: #000177; font-size: 11px; text-decoration: none; } A:hover { font-family: Verdana; color: #1E90FF; font-size: 11px; text-decoration: none; } i teraz mam 2 linki : A i B ... i jak zrobic styla zeby na jednej stronie link A mial innego styla i B swojego styla... ? prosze o pomoc ... pozdrawiam, Revan |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprobuj tak:
Kod A.nazwastyluA:link { } A.nazwastyluA:visited { } A.nazwastyluA:hover { } A.nazwastyluB:link { } A.nazwastyluB:visited { } A.nazwastyluB:hover { } A później na stronie przy linku dać tak: -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki, wlasnie o to mi chodzilo
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:37 |