![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Viktor- |
![]()
|
Goście ![]() |
Generuje jpgowe wizytówki firm z bazy wedle następującej metody
wszystko bylo pieknie dopoki działałem lokalnie na serwerze postawionym na windzie. gdy oddalem projekcik do hostera stojącego na linuksie przestało działać. dowiedziałem sie o różnicach ukośnikowych notacji na obudwuch systemach probowałem wydawac by sie mogło wszystkich kombinacji a wizytówki jak nie zapisywały sie do katalogu "wizytówki" tak sie nie zapisują. za podpowiedzi uprzejmie dziękuje. Za podpowiedzi w stylu "sprawdz w forum" podpisano "WIELKI MODERATOR" z góry dziękuje ---------- Prosze uzywac [php] do umieszczania kodu php hwao |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Sprawdź na forum
Podpisano: największy moderator. __ Sprawdziłeś chmody katalogu? Sprawdziłąęs czy nie ma przypadkiem zablokowanego zapisu plików? - np. safe_mode ? |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
tak katalog wizytowki jest edytowalny
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to banalne, ale czy na serwerze jest gd? Bo jeśli nie ma i jest wyłączone wyświetlanie błędów...
No i może popraw trochę skrypt:
P.S. Największy Moderator zapomniał skarcić za nieużywanie bbcodu, więc robię to za niego: Proszę używać bbcode! p.o. moderator |
|
|
-Victor- |
![]()
|
Goście ![]() |
osoba odpowiedzialna za administracje serwera mowi ze jest skompilowany porawnie. koles jest niezlym ponoć kozakiem wiec musze mu ufać. poprawki zalecane przez krzycha nie pomogly (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:25 |