![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypcik. Po prawidłowym wpisaniu loginu i hasla, skrypt nie przechodzi dalej. Jaka może być przyczyna
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o funkcji exit" title="Zobacz w manualu php" target="_manual a potem ją wywal ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywalenie jej nic nie pomogło.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Wiem to bo zachowuje sie tak jakby był wpisywane zle haslo. Tzn wpisuje login i haslo i dalej pojawia sie okienio do logowania
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 1 Dołączył: 10.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiej wersji php używasz?
Ja mam php5 i umnie poniższy skrypt działa wyśmienicie. Lecz gdy zmiennych 'PHP_AUTH_USER' i 'PHP_AUTH_PW' nie poprzedze $_SERVER to miałem takie same objawy ja ty. Sprubój tego skryptu:
-------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.web-development.com.pl - Tworzenie i pozycjonowanie stron internetowych |
|
|
![]()
|
|
No niestety probowałem na różne sposoby ale nie działa. Cały czas taki sam objaw, wpisuje dobre haslo i uzytkownika i dalej pojawia sie monit na logowanie. A może to jakis problem z konfiguracją serwera? Czy moze to miec wplyw?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:42 |